S-Engineering Cup 2019

22 червня в Одесі пройшов перший корпоративний турнір з більярду, дисципліна — вільна піраміда, організований компанією С-Інжиніринг. У турнірі взяли участь представники компаній — партнерів і замовників одеської інжинірингової компанії. Організатори визначили метою змагань — об’єднання за допомогою більярдного спорту представників великого українського бізнесу, що працюють в реальному секторі економіки і створюють добробут країни. Турнір був приурочений до Дня Конституції України.

Партнером турніру стала Асоціація більярдного спорту — громадська організація, що займається розвитком більярдного спорту в Одесі.

За словами голови правління ТОВ «С-Інжиніринг» Батира Аннаева, гра на більярді нагадує інжиніринговий бізнес. «Все в цій грі схильне чіткому алгоритму. Необхідний точний розрахунок, холоднокровність, майстерність, сміливість і інноваційні рішення. І саме твоя рішучість і твоя best practice дозволять добитися успіху і виграти партію», — зазначив Б. Аннаєв.

У змаганнях взяли участь 28 любителів більярду з компаній ADEPT GROUP, «ЛВН Лімітед», «Метрополія», «Порт Солар», «Сіменс-Україна», «Рис Оіл Термінал» і «С-Інжиніринг». За відгуками учасників турніру, особливо напруженими стали матчі за участю Решетника Сергія ( «Сіменс Україна»), Олександра Гавриленко ( «ЛВН Лімітед») і Григорія Формагея ( «Рис Оіл Термінал»), який у впертій боротьбі зайняв четверте місце.

Трійка переможців розподілилася таким чином: 2 і 3 місця зайняли представники С-Інжиніринг Батир Аннаєв і В’ячеслав Яковенко. А перше місце завоював представник компанії ТОВ «Порт Солар» Олександр Кацарський. Нагадаємо, Порт Солар — один з об’єктів сонячної енергетики, що будується, проект по якому в даний момент реалізує компанія «С-Інжиніринг».

Всі учасники турніру отримали спеціальні пам’ятні медалі, а трійка призерів — ексклюзивні пам’ятні кубки.

Турнір на кубок «С-Інжиніринг» стане щорічним. А в нинішньому році за участю компанії і Асоціації більярдного спорту запланований ще ряд заходів, спрямованих на розвиток більярдного спорту в Одеському регіоні.

S-Engineering Cup 2019

Новости и статьи

Турнир ABS CUP 2019

В Одессе состоялся открытый благотворительный турнир Ассоциации бильярдного спорта – ABS CUP 2019. В турнире приняли участие лучшие профессиональные игроки Украины: Владислав Еленич, Анна Котляр,

Детальніше »

Лучшие игроки бильярдного спорта Украины примут участие в благотворительном турнире в Одессе

30 ноября – 2 декабря в Одессе пройдет открытый благотворительный турнир Ассоциации бильярдного спорта – ABS CUP 2019. В турнире примут участие лучшие профессиональные игроки Украины: Владислав Еленич,

Детальніше »

Чемпіонат Одеської області при підтримці Асоціації більярдного спорту

Чемпионат Одесской области по динамичной пирамиде (разновидность лузного бильярда) прошел 3 августа в нашем городе. Турнир, организованной областной федерацией спортивного бильярда при поддержке Ассоциации бильярдного спорта, собрал в бильярдном

Детальніше »